Curatati sardelele, spalati-le bine, dati-le un praf de sare si lasati-le sa se scurga intr-o strecuratoare. Asezati-le una langa alta intr-o forma adanca, rezistenta la foc. Presarati deasupra ceapa si usturoiul tocate marunt, foaia de dafin rupta bucatele, frunzele de tarhon, cimbrul si boabele de piper. Varsati intr-o cratita vinul, uleiul de masline si otetul. Puneti-le pe foc sa dea in clocot si turnati-le peste sardele. Inveliti vasul intr-o foaie de aluminiu, lasati pestele sa se raceasca si tineti-l apoi 2 ore la frigider. Se servesc reci, cu paine neagra unsa cu unt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii