Gelatina se pune la inmuiat in apa rece pentru 15 minute,apoi se pune sa se dizolve in putina apa calduta impreuna cu zaharul pudra,intr-un alt vas. Lamaia si 2 portocale se storc bine de zeama,apoi se amesteca cu siropul de zahar si gelatina,dupa care se strecoara totul printr-o sita. Restul de fructe se feliaza. Pereti si fundul unei forme se ung cu sirop,apoi forma se tine in frigider 10 minute.
Forma se tapeaza pe interior cu felii de fructe,se toarna restul de sirop si se reintroduce la frigider pentru 6 ore.
Dupa ce sarlota s-a inchegat, se rastoarna din forma pe o farfurie.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii