Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul si se calesc impreuna 1/2 din cantitatea de ceapa si orezul.Din carne, ceapa, orez, cimbru, piper si sare se pregateste amestecul pentru sarmale.Se desareaza varza.Se aleg si se taie foile pt umplut.Se umplu foile si se impacheteaza sarmale mari.Se toaca varza ramasa.Intr-o oala de 5 l se adauga felii de slanina, apoi sarmale si varza tocata. Se adauga rosiile decojite si taiate marunt, apa sarata. Cand sunt gata, se servesc in farfurii adanci cu multa zeama.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii