Se amesteca toate ingredientele apoi se aseaza pe cate o frunza de vita putina carne tocata, si se ruleaza.Se aseaza frumos intr-o cratita, se adauga piper, apa, bulion, se acopera cu o frunza mare de vita, apoi cu o farfurie, si se pun la foc mare la inceput, apoi , dupa primul clocot, la foc mediu.Se fierb cam o ora si jumatate, doua ore.
Se servesc neaparat cu smantana.Delicioase!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii