Se spala boabele de quinoa in mai multe ape si le lasam la inmuiat in apa calda. Frunzele (daca sunt la saramura), se desareaza in apa rece.
Carnea in cazul in care nu o cumparati gata tocata, se da prin masina cu ceapa cruda si se amesteca apoi cu quinoa, scursa bine, cu sarea si piperul.
Se ia o frunza de vita, se inlatura partea fibroasa si se pune in centrul ei o bucatica din amestecul de carne tocata si quinoa.
Dupa care se ruleaza frunza, si indeasa bine la capete cu degetul, dar fara sa se stranga frunza prea tare. Se aseaza frunze de vita pe fundul vasului in care se vor fierbe sarmalele si se aranjeaza sarmalutele. Se toarna un amestec din rosiile mixate si suc de rosii, marar, (cui ii place poate sa puna frunze de dafin si cimbru), plus apa cat sa acopere cu doar o jumatate de deget sarmalele. Se fierb la cuptor, la foc mic, 3-4 ore. Se servesc cu smantana si mamaliga calda sau fara mamaliga.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii