Pentru orez, punem intr-o oala apa, cubul de legume, sare si curcuma si le lasam sa fiarba. Cand apa da in clocot, adaugam orezul, dam flacara pe mediu si lasam sa fiarba sub capac, 15’ dupa care oprim focul, orezul este gata.
Intre timp, taiem fideluta prazul, ardeiul gras si cel iute, ciupercile si usturoiul.
Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam prazul, lasam 1-2’ la calit, adaugam ardeiul, mai lasam putin si punem ciupercile si usturoiul, amestecam punem capacul si le lasam cam 5’ sa fiarba impreuna. Adaugam scoicile, sosurile, pasta, apa si mai lasam la fiert 15’.
Servim preparatul cald, orezul sub forma de turnulet , de jur imprejur scoici si pentru ornament cateva fire de arpagic.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii