Scones

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 dl faina ( 1dl faina = 60 g), 1 lingurita sare, 4 lingurite praf de copt, 100 g margarina sau unt,
  • 3 dl lapte sau iaurt

Mod de preparare

Se pune cuptorul la 250 grade C. Se amesteca faina, sarea si praful de copt intr-un castron.

Se amesteca si margarina, cu virful degetelor.

Se adauga laptele sau iaurtul si se framinta aluatul.

Se rup si se servesc calde (cu dulceata de exemplu)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise