autor:

nicolae hasegan

» » Salate

Sfecla rosie cu chimen

Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
4 bucati sfecla rosie potrivite, chimen, sare, otet, miere/ zahar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Sfecla rosie se spala si se pune la fiert intreaga.
Dupa fierbere se curata de coaja si se taie bucati, in formele dorite.
Peste sfecla se adauga: otetul amestecat cu miere si apa. Apoi chimenul si se lasa cateva ore. Apoi poate fi servita ca si salata sau ca si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie cu chimen" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata  de rosii-stil arab

Salata de rosii-stil arab

Se feliaza rosiile , se asezoneaza cu sarea si piperul;se stropesc cu otetul amestecat cu uleiul

6 voturi    9 comentarii
10 min
Salate de legume
Salata de castraveti cu smantana si usturoi

Salata de castraveti cu smantana si usturoi

Se iau castravetii, se curata de coaja, se dau pe razatoarea de feliat (sau ii taiati rondele cit

5 voturi    2 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati sfecla rosie potrivite
  • chimen
  • sare
  • otet
  • miere/ zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu sos de usturoi