Intr-un bol se pune faina, in mijloc se dizolva drojdia in 200 ml lapte caldut si se lasa sa creasca.
In alt vas se bat ouale spuma apoi se adauga zaharul, coaja de lamaie si se bate pana se dizolva zaharul. Apoi se adauga pe rand iaurt-ul, margarina, untul, ulei si se omogenizeaza.
Dupa 15 minute se adauga compozitia cu oua peste cea cu faina si se framanta, adaugandu-se faina, si ulei pana se obtine un aluat modelabil, nelipicios.
Se lasa la crescut in loc caldut.
Dupa ce a crescut se imparte compozitia in 40 bucati, apoi se modeleaza si se aseaza intr-o tava cu hartie de copt.
Se da la cuptorul incalzit pentru aproximativ 15 minute.
Dupa ce s-au copt si s-au racit se ung cu miere si se presara nuca.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii