autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Aperitive, Aperitive cu oua, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Shakshouka cu rosii proaspete

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 iulie 2019

Ingrediente
1 kg rosii de gradina bine coapte, 2 cepe albe, 1 ceapa rosie, 3 catei de usturoi, 5 oua, 4 linguri ulei de masline, Piper mozaic, Boia dulce afumata, Cimbru si oregano uscat, Sare, Busuioc, cimbru, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie si se caleste in uleiul de masline impreuna cu usturoiul maruntit, sarea, piperul si boiaua dulce afumata.

Se oparesc usor rosiile , apoi se trec prin soc termic cu apa si gheata si se curate de pielita.

Se toaca marunt de tot rosiile si se adauga peste ceapa calita impreuna cu cimbru si oregano uscat si se lasa la gatit pana mai scad si se ingroase sosul.

Se sparg oualele unul cate unul si se pun sos in mici cuiburi facute cu lingura.

Se pune capacul si se lasa la inabusit 3-5 minute in functie de cat se doreste sa fie gatite oualele.

La final se presara deasupra patrunjel, cimbru si busuioc maruntite.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Shakshouka cu rosii proaspete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Parjoalele moldovenesti, sunt de fapt chiftelute obisnuite din carne tocata, care au tot o forma

15 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Suc de patlagele galbene

Suc de patlagele galbene

-Se spala patlagelele,se taie in bucati,potrivit de mari ,asa cat sa intre la masina speciala de

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg rosii de gradina bine coapte
  • 2 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 5 oua
  • 4 linguri ulei de masline
  • Piper mozaic
  • Boia dulce afumata
  • Cimbru si oregano uscat
  • Sare
  • Busuioc
  • cimbru
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

14 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

14 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas de vita Gulas de vita

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

5 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de pui cu branza de burduf