Shakshuka cu ciuperci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Shakshuka cu ciuperci

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete sau din conserva
  • 800 gr de rosii cojite proapete sau din conserva
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei gras taiat cuburi
  • 3 lingurite de oregano uscat
  • 1 ardei verde iute daca doriti
  • 5-6 oua
  • 3 linguri ulei de masline
  • paprica rosie,sare,piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca si lata incalzim uleiul si punem ceapa la prajit. Adaugam usturoiul taiat marunt si paprica rosie si amestecam usor.

Adaugam ardeii si ciupercile si le prajim putin, dupa care adaugam rosiile, oregano, putina sare putin piper si lasam sa fiarba cam 15 minute pana scad putin.

Cu o lingura facem putin loc intre legume si spargem ouale in shakshuka. Lasam putin cu capac pana ouale se coaguleaza si se formeaza albusul bine. Se pot adauga si carnaciori la grill sau bucatele de branza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise