Varza o taiem fin cu cutitul sau o dam pe razatoare , rosiile le feliem subtire , salata o rupem bucatele mici , potrivim de sare si piper apoi amestecam bine compozitia . Preparam sosul din iaurt si usturoiul pisat . Pulpele dezosate se condimenteaza cu 1 ora inainte de a fi pregatite . Se pun intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu sprea mare , fara ulei . Cand sunt gata , se taie bucatele mici cu cutitul .
Se pune lipia pe o farfurie intinsa , se adauga deasupra carnea tocata , legumele , sosul si se ruleaza .
Aceasta shaorma este un deliciu . Pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii