Varza o taiem fin cu cutitul sau o dam pe razatoare , rosiile le feliem subtire , salata o rupem bucatele mici , potrivim de sare si piper apoi amestecam bine compozitia . Preparam sosul din iaurt si usturoiul pisat . Pulpele dezosate se condimenteaza cu 1 ora inainte de a fi pregatite . Se pun intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu sprea mare , fara ulei . Cand sunt gata , se taie bucatele mici cu cutitul .
Se pune lipia pe o farfurie intinsa , se adauga deasupra carnea tocata , legumele , sosul si se ruleaza .
Aceasta shaorma este un deliciu . Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii