autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Shashlik

Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Ingrediente
-1 kg carne de porc, -2 cepe, -1 litru apa minerala carbgazoasa, -zeama de la o lamaie, -paprika, -sare, -piper, -betisoare pentru frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

1. Carnea de porc de taie in cubulete(4cm*4cm*4cm). Ceapa se taie in bucati mari.
2. Intr-un vas inalt se adauga carnea taiata, ceapa, zeama de lamaie, o lingurita de paprika, sare si piper dupa gust, apa minerala.Se amesteca bine.
3. Peste amestecul din vas se pune un capac, si se pune la frigider.
4. Carnea este gata peste 4-5 ore, dar pentru un rezultat mai gustos, amestecul se lasa la frigider peste noapte.
5. Odata scos din frigider, din amestec se scoate carnea, si se infige pe frigarui.
6. Frigaruile se pun pe gratar, sau se pot praji pe tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shashlik" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui stir-fry

Pui stir-fry

In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte

9 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu miere si smochine

Pui cu miere si smochine

Intr-o tigaie se incinge 2 lg de ulei de masline, se pun pulpele de pui fara piele si se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Bine mai arata,trebuie incercata urgent...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Doamne ce bine mai arata!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

      Cand e vorba de gratar, nota 20 ...Delicioase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • -1 kg carne de porc
  • -2 cepe
  • -1 litru apa minerala carbgazoasa
  • -zeama de la o lamaie
  • -paprika
  • -sare
  • -piper
  • -betisoare pentru frigarui

Raporteaza reteta

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi