autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Shashlik

Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Ingrediente
-1 kg carne de porc, -2 cepe, -1 litru apa minerala carbgazoasa, -zeama de la o lamaie, -paprika, -sare, -piper, -betisoare pentru frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

1. Carnea de porc de taie in cubulete(4cm*4cm*4cm). Ceapa se taie in bucati mari.
2. Intr-un vas inalt se adauga carnea taiata, ceapa, zeama de lamaie, o lingurita de paprika, sare si piper dupa gust, apa minerala.Se amesteca bine.
3. Peste amestecul din vas se pune un capac, si se pune la frigider.
4. Carnea este gata peste 4-5 ore, dar pentru un rezultat mai gustos, amestecul se lasa la frigider peste noapte.
5. Odata scos din frigider, din amestec se scoate carnea, si se infige pe frigarui.
6. Frigaruile se pun pe gratar, sau se pot praji pe tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shashlik" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vita cu ardei bicolor

Vita cu ardei bicolor

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui in fricasea

Pui in fricasea

Este o reteta pe care am invatato aici in Italia si imi place mult,e rapida si gustoasa.Taiati pieptul

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Bine mai arata,trebuie incercata urgent...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Doamne ce bine mai arata!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

      Cand e vorba de gratar, nota 20 ...Delicioase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • -1 kg carne de porc
  • -2 cepe
  • -1 litru apa minerala carbgazoasa
  • -zeama de la o lamaie
  • -paprika
  • -sare
  • -piper
  • -betisoare pentru frigarui

Raporteaza reteta

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pulpe in foietaj