autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Shashlik

Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Ingrediente
-1 kg carne de porc, -2 cepe, -1 litru apa minerala carbgazoasa, -zeama de la o lamaie, -paprika, -sare, -piper, -betisoare pentru frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

1. Carnea de porc de taie in cubulete(4cm*4cm*4cm). Ceapa se taie in bucati mari.
2. Intr-un vas inalt se adauga carnea taiata, ceapa, zeama de lamaie, o lingurita de paprika, sare si piper dupa gust, apa minerala.Se amesteca bine.
3. Peste amestecul din vas se pune un capac, si se pune la frigider.
4. Carnea este gata peste 4-5 ore, dar pentru un rezultat mai gustos, amestecul se lasa la frigider peste noapte.
5. Odata scos din frigider, din amestec se scoate carnea, si se infige pe frigarui.
6. Frigaruile se pun pe gratar, sau se pot praji pe tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shashlik" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu rösti si sos de visine

Piept de pui cu rösti si sos de visine

Pentru inceput preparam rösti , curatan cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cu un cutit sub forma

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Bine mai arata,trebuie incercata urgent...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Doamne ce bine mai arata!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

      Cand e vorba de gratar, nota 20 ...Delicioase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • -1 kg carne de porc
  • -2 cepe
  • -1 litru apa minerala carbgazoasa
  • -zeama de la o lamaie
  • -paprika
  • -sare
  • -piper
  • -betisoare pentru frigarui

Raporteaza reteta

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Rulou de vitel umplut cu surimi si creveti, pe cartofi noi si jus de vin rosu si raci