autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Shashlik

Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: irinapoli (Bucatar sef)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 24 iunie 2011

Ingrediente
-1 kg carne de porc, -2 cepe, -1 litru apa minerala carbgazoasa, -zeama de la o lamaie, -paprika, -sare, -piper, -betisoare pentru frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

1. Carnea de porc de taie in cubulete(4cm*4cm*4cm). Ceapa se taie in bucati mari.
2. Intr-un vas inalt se adauga carnea taiata, ceapa, zeama de lamaie, o lingurita de paprika, sare si piper dupa gust, apa minerala.Se amesteca bine.
3. Peste amestecul din vas se pune un capac, si se pune la frigider.
4. Carnea este gata peste 4-5 ore, dar pentru un rezultat mai gustos, amestecul se lasa la frigider peste noapte.
5. Odata scos din frigider, din amestec se scoate carnea, si se infige pe frigarui.
6. Frigaruile se pun pe gratar, sau se pot praji pe tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shashlik" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi

Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ficateii se aseaza in tava. Ceapa

11 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam

40 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Bine mai arata,trebuie incercata urgent...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Doamne ce bine mai arata!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

      Cand e vorba de gratar, nota 20 ...Delicioase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • -1 kg carne de porc
  • -2 cepe
  • -1 litru apa minerala carbgazoasa
  • -zeama de la o lamaie
  • -paprika
  • -sare
  • -piper
  • -betisoare pentru frigarui

Raporteaza reteta

kok miori (Chef de cuisine)

Buna reteta si eu fac o marinada dar prefer putin vin diluat cu apa foarte putin si mirodenii.De asemeni cind il pun la fript este bine depus rosioare si rondele de ceapa -adauga la gust.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Oua scotiene