autor:

zana b.

» » Fripturi

Snitele modelate

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Ingrediente
500g. piept de pui, lingurite faina,piper,sare,ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalati pieptul de pui,il curatati de piele si il fierbeti in apa cu un praf de sare.Dati carnea fiarta si racita prin masina de tocat,apoi o amestecati cu un sfert de lingurita de piper,sare dupa gust,ouale batute bine si faina cernuta.
Cu mainile unse cu putin ulei,formati snitele pe care le prajiti in ulei incins.
Serviti snitelele alaturi de o salata sau cu o garnitura de cartofi sau alte legume,dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele modelate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PLATOU CALD MUNTENESC

PLATOU CALD MUNTENESC

Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula

4 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi
Carne de vita in bait de vanat

Carne de vita in bait de vanat

Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a

11 voturi    5 comentarii
2h 50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Foarte buna (ma repet pacat ca nu ai si imagini sa vedem si noi cum a iesit?).

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g. piept de pui, lingurite faina,piper,sare,ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

mimi

mimi (Chef de cuisine)

Foarte buna (ma repet pacat ca nu ai si imagini sa vedem si noi cum a iesit?).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu legume by copilou