autor:

zana b.

» » Fripturi

Snitele modelate

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2010

Ingrediente
500g. piept de pui, lingurite faina,piper,sare,ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalati pieptul de pui,il curatati de piele si il fierbeti in apa cu un praf de sare.Dati carnea fiarta si racita prin masina de tocat,apoi o amestecati cu un sfert de lingurita de piper,sare dupa gust,ouale batute bine si faina cernuta.
Cu mainile unse cu putin ulei,formati snitele pe care le prajiti in ulei incins.
Serviti snitelele alaturi de o salata sau cu o garnitura de cartofi sau alte legume,dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele modelate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc înăbuşită

Friptură de porc înăbuşită

M-am gândit să pregătesc o friptură în oala de pământ pe care o folosesc de obicei pentru

7 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Se spala pulpele si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti.Se toaca busuiocul potrivit,se

11 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

    Foarte buna (ma repet pacat ca nu ai si imagini sa vedem si noi cum a iesit?).

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g. piept de pui, lingurite faina,piper,sare,ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

mimi

mimi (Chef de cuisine)

Foarte buna (ma repet pacat ca nu ai si imagini sa vedem si noi cum a iesit?).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui soldat cu legume