Snitele umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Snitele umplute

Ingrediente

  • Carne pentru snitele (puteti folosi carne de pasare, porc sau vitel)
  • Ciuperci conservate
  • Cascaval
  • Branza topita
  • Sunca presata sau Jambon
  • Oua
  • Pesmet

Mod de preparare

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea acestuia.
Pieptul dezosat se portioneaza si se bate bine fiecare felie in parte pe ambele parti intr-o folie (pentru alimente) transparenta.
Fiecare bucata de carne, se unge cu branza topita,se aseaza felii de ciuperci, cascaval, iar la sfarsit sunca presata, sunca de Praga, jambon sau ce aveti la indemana in frigider. Se preseaza bine si aveti doua posibilitati pentru prajire;le faceti rulou sau le prajiti ca pe snitele. Le tavaliti foarte bine prin pesmet, le presati bine cu mana pe ambele parti, apoi le dati prin ou si din nou prin pesmet, dupa care le prajiti la foc mediu in ulei fierbinte pe ambele parti.
Sunt deosebite alaturi de o garnitura pe masura.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise