Intr-o cratita adanca incingem untul si prajim bucatile de usturoi pana incepe sa sticleasca. Adaugam mazarea congelata cu cele doua cuburi de concentrat, amestecam din cand in cand timp de 2-3min. Punem apa ferbinte cat sa cuprinda mazarea si lasam sa fiarba la foc mediu timp de 20-25mi. acoperit cu capac.
Cand mazarea e fiarta facem crema cu ajutorul unui blender sau unei site. Mai adaugam apa fierbinte pana iese consistenta dorita.
Punem piper si sare(daca e necesar) dupa gust si mai fierbem 4-5min.
Putem servi aceasta supica cu o lingura de smantana lichida si crutoane.
E o supa usor de facut si e foarte gustoasa.
Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii