Punem in cana mixerului laptele ,firicelul de patrunjel,sarea si usturoiul taiat pe jumatate .Punem mixerul in cana si incepem sa punem cite putin ulei intre tim ce mixam (apasind din cind in cind pe butonul mixerului si nu continuu si nu ridicam mixerul de pe fundul canii)pina cind vedem ca de jos incepe sa se ingroase.atunci incepem sa mixam incontinuu din jos in sus si mai adaugam putin ulei daca vedem ca nu sa ingrosat bine.ascoatem din cana si punem intr-un bol si bagam la frigider.se serveste rece cu cartofi prajiti,carne ,etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii