autor:

Alice85

» » Sosuri

sos aliolii

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Ingrediente
1 catel de usturoi*1 firicel de patrunjel*50 ml lapte*sare *si ulei cit cuprinde(150 aproximativ)si mixerul vertical.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

12 voturi

Mod de preparare

Punem in cana mixerului laptele ,firicelul de patrunjel,sarea si usturoiul taiat pe jumatate .Punem mixerul in cana si incepem sa punem cite putin ulei intre tim ce mixam (apasind din cind in cind pe butonul mixerului si nu continuu si nu ridicam mixerul de pe fundul canii)pina cind vedem ca de jos incepe sa se ingroase.atunci incepem sa mixam incontinuu din jos in sus si mai adaugam putin ulei daca vedem ca nu sa ingrosat bine.ascoatem din cana si punem intr-un bol si bagam la frigider.se serveste rece cu cartofi prajiti,carne ,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos aliolii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Muschi de porc cu sos de mustar

Muschi de porc cu sos de mustar

Condimentati carnea pe ambele parti cu putina sare si piper. Intr-o tigaie/craticioara ( Nu de telfon

1 vot    4 comentarii
35 min
Sosuri
Sos ALL-I-OLI

Sos ALL-I-OLI

1) Se zdrobeste usturoiul si se amesteca cu sare, otet/zeama de lamaie 2) Se adauga putin cate putin

2 voturi    5 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    i-mi place cum a iesit!felicitari

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Pt mariana-bondoc:este lapte normal ,aici in Spania este nr1.in Rominia trebuie sa fie in carrefour.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    cred ca ai vrut sa spui aioli,nu stiu daca mai poti edita dar ar trebui schimbat,pentru conformitate. eu am invatat sa fac sosul asta de la pescarii din delta.este de fapt o 'maioneza' de usuroi,la care se pot face binenteles adaugiri

    • Fara foto

      Silvia , 08 februarie 2010

      Cred ca e tare bun in loc de maioneza,imi place.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Asa este foarte bun ,mie imi place la nebunie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      O bunatate,felicitari.Ai votul meu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Bun,bun,bun...Si eu prepar ceva asemanator...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Cred ca e un deliciu

    • Fara foto

      mariana_bondoc , 06 februarie 2010

      Intresanta reteta, dar ma indoiesc ca numai cu lapte iese asa fain.Ce fel de lapte este ?? si unde se gaseste ca eu nu am vazut in comert.O fi frisca lichida??

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi*1 firicel de patrunjel*50 ml lapte*sare *si ulei cit cuprinde(150 aproximativ)si mixerul vertical.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

i-mi place cum a iesit!felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de rosii Provencale