autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos cu ciuperci si macaroane

Autor: gety (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gety (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
400 g ciuperci de la conserva, o ceapa, sare, delikat, piper, ulei, faina, 400 ml lapte sau smantana subtire dulce, 100 g smantana acra, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune ceapa intr-o cratita cu ulei la calit, cand este sticloasa se adauga ciupercile din conserva, putina apa (50-100ml), laptele si se lasa sa fiarba cateva minute. In timp ce fierbe se condimenteaza cu sare, piper, delikat dupa gust. Smantana acra se amesteca cu o lingura de faina care se toarna amestecand usor in cratita cu ciupercile pana se ingroasa sosul. Se fierb macaroanele. Se pun in farfurie macaroane peste care se adauga sosul cu ciuperci, va doresc pofta buna. (se poate adauga si un pic de sunca prajita, iese foarte gustos)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ciuperci si macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Se taie pieptul de pui in 6-7 bucati mai mari si se pune la foc cu o lingura de ulei, Vegeta si putina

18 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Carnita de taur in sosulet.

Carnita de taur in sosulet.

Carnea o spalam si o taiem in bucatele mici si punem sare si piper peste ea.restul ingredientelor

8 voturi    7 comentarii
2h 20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos pentru spaghetti