autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos cu ciuperci si macaroane

Autor: gety (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gety (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
400 g ciuperci de la conserva, o ceapa, sare, delikat, piper, ulei, faina, 400 ml lapte sau smantana subtire dulce, 100 g smantana acra, apa

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune ceapa intr-o cratita cu ulei la calit, cand este sticloasa se adauga ciupercile din conserva, putina apa (50-100ml), laptele si se lasa sa fiarba cateva minute. In timp ce fierbe se condimenteaza cu sare, piper, delikat dupa gust. Smantana acra se amesteca cu o lingura de faina care se toarna amestecand usor in cratita cu ciupercile pana se ingroasa sosul. Se fierb macaroanele. Se pun in farfurie macaroane peste care se adauga sosul cu ciuperci, va doresc pofta buna. (se poate adauga si un pic de sunca prajita, iese foarte gustos)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ciuperci si macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Maioneza rapida

Maioneza rapida

Se mixeaza oul crud cu mustarul si zeama de lamaie, se aduga uleiul (daca vrei cantitate mai mare

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Toping de Ciocolata

Toping de Ciocolata

Se pune intr-o oala mai mica untul, se da la foc mic pana se topeste dupaia se cerne cacao peste

3 voturi    3 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Chiftele cu sos de rosii