autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de ardei

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 kg ardei gogosari, 1/2 kg rosii, 3 linguri ulei, 50 g masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca ardeiul marunt sau se rade. Se toaca rosiile curatite de codite, se pun la fiert rosiile impreuna cu ardeiul. Se lasa sa clocoteasca 7-8 minute, apoi se da la o parte si se lasa sa se raceasca. Se adauga sarea , maslinele si uleiul. Se serveste alaturi de piure de cartofi, pilaf de orez, fasole iahnie sai alte mancaruri scazute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos cu ardei iute si mere

Sos cu ardei iute si mere

Legumele si merele se toaca, se adauga bulionul, condimentele si se pun la fiert 30 minute, se adauga

0 voturi    1 comentariu
45 min
Sosuri
Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados)

Ardei copti cu sos propriu(Pimientos asados)

Se prepara ardeii grasi,spalandu-i sub jetul de apa rece si uscandu-i cu un prosop uscat si curat

7 voturi    14 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ardei gogosari
  • 1/2 kg rosii
  • 3 linguri ulei
  • 50 g masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de usturoi cu smantana