autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de ciocolata

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-2 linguri cacao, -150 g zahar, -1/2 pahar apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe cacaua cu zaharul ,in apa,pe foc mic,amestecand tot timpul pana se ingroasa ca o smantana.Se lasa sa se raceasca si se foloseste la profiterol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pere cu sos de ciocolata

Pere cu sos de ciocolata

Am folosit pere din soiul bosc. Din acelea cu coaja subțire, maro și mai tare ca la alte soiuri. Am

4 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Acesta a fost desertul de pe masa de Paste, insa daca doresti sa il decorezi altfel, se preteaza

4 voturi    5 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -2 linguri cacao
  • -150 g zahar
  • -1/2 pahar apa

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste Cu Ton Si Masline