Se topeste 50 g unt, se adauga faina si se amesteca pana absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne, se lasa sa fiarba acoperit la foc moale, ciupercile se curata, se spala si se taie feliute subtiri si se inabuse cu restul de unt, sare, piper si patrunjelul tocat. Se adauga zeama de carne, se toarna in sosul de faina si si stoarce zeama de lamaie. Se adauga sare dupa gust si apoi se pune smantana amestecand foarte bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii