1. Se amesteca, intr-un vas larg, salata verde cu grapefruit-ul, castanele si pepenele galben.
2. Se pun ingredientele pentru sos intr-un borcan cu capac etans si se amesteca bine.
3. Se toarna apoi sosul peste compozitia din vas si se amesteca cu grija. Se serveste ornat cu frunze de menta. Se consuma rece sau la temperatura camerei.
Se obtin 4 portii.
1 portie contine: 100 calorii; 1,5 g proteine; 18,7 carbohidrati; 2 g grasimi; 0 mg colesterol; 10 mg sodiu (fara cel din sarea de mare).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii