Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si unt si se lasa sa fiarba acoperit la foc potrivit circa 15 minute. Se adauga mararul tocat foarte fin si hreanul ras, smantana, sarea dupa gust si se mai da in 2-3 clocote. Cand are consistenta unei smantani, se serveste fierbinte, langa un rasol.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii