autor:

» » Sosuri

sos de hrean fiert

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
1 radacina de hrean, 2-3 linguri smantana, 50 g unt, 2 chifle, 1 mar, 1 ceasca zeama de carne, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si unt si se lasa sa fiarba acoperit la foc potrivit circa 15 minute. Se adauga mararul tocat foarte fin si hreanul ras, smantana, sarea dupa gust si se mai da in 2-3 clocote. Cand are consistenta unei smantani, se serveste fierbinte, langa un rasol.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de hrean fiert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 radacina de hrean
  • 2-3 linguri smantana
  • 50 g unt
  • 2 chifle
  • 1 mar
  • 1 ceasca zeama de carne
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
CIULAMA DE CIUPERCI