autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de smantana

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
200 ml sos Bechamel, 200 g smântână, 50 g unt, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se amestecă pe foc sosul Bechamel cu 100 g smantână. Se ia de pe foc, se adaugă untul şi restul de smantână şi se sărează.

Se serveşte cu legume fierte, peşte alb, ouă fierte tari, piept de pasăre rasol, toate având garnitură de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
FASOLE CU SOS DE SMANTANA

FASOLE CU SOS DE SMANTANA

Speli fasolea proaspata,o fierbi cu morcovul, ceapa,foaia de dafin. Prepari sosul: calesti ceapa,

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Tortellini cu sos de smantana

Tortellini cu sos de smantana

Pastele de fierb în apă cu sare cca.10 minute,se lasă să stea în apă după ce au fiert,cam

15 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 200 ml sos Bechamel
  • 200 g smântână
  • 50 g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pui Tandoori