Sos espagnole

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

    Mod de preparare

    Se prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma).

    Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun

    se adauga 250 ml de supa incetul cu incetul si se amesteca

    departe de foc pentru 15 minute.

    Se adauga patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare,

    dafin, cimbru si se pune la fiert la foc mic pt o ora. Se raceste

    se lasa sa se aleaga grasimea, se pune din nou la fiert adaugandu-se

    bulion de rosii. Se fierbe inca 30 de minute pe foc mic.Cand e gata se

    trece prin strecuratoare.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

    Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

    Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

    Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
    Rulada din piept de porc

    Rulada din piept de porc

    Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

    Rulada din piept de porc
    Sarmale in foi de varza cu afumatura

    Sarmale in foi de varza cu afumatura

    Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

    Sarmale in foi de varza cu afumatura
    Parteneri
    Desert pasca cu branza si ciocolata
    Bucataras.RO

    Desert pasca cu branza si ciocolata

    Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

    Desert pasca cu branza si ciocolata
    Nectar de caise
    Culinar.RO

    Nectar de caise

    Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

    Nectar de caise
    Tort cu ciocolata si caise
    ReteteCulinare.RO

    Tort cu ciocolata si caise

    Tort cu ciocolata si caise