autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos gorgonzola

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
100 gr gorgonzola, 250 gr mascarpone, 1 lingura de ulei (sau putin unt), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei sau unt in tigaie. Se taie cubulete gorgonzola si se pune peste ulei. Se adauga mascarpone, sare, piper si se amesteca continuu pana se topesc cubuletele de gorgonzola.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

Pasul 1: Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza

8 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi
Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt. Separat se face sosul:se

2 voturi    5 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    interesant..eu pun smantana in gorgonzola in loc de mascarpone dar voi incerca

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

5 voturi

Ingrediente

  • 100 gr gorgonzola
  • 250 gr mascarpone
  • 1 lingura de ulei (sau putin unt)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

monik

monik (Chef de cuisine)

interesant..eu pun smantana in gorgonzola in loc de mascarpone dar voi incerca

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Bucatini cu sos de rosii si parmezan