autor:

» » Sosuri

Sos gorgonzola

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
100 gr gorgonzola, 250 gr mascarpone, 1 lingura de ulei (sau putin unt), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei sau unt in tigaie. Se taie cubulete gorgonzola si se pune peste ulei. Se adauga mascarpone, sare, piper si se amesteca continuu pana se topesc cubuletele de gorgonzola.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
File de vita cu sos de gorgonzola

File de vita cu sos de gorgonzola

Pune brânza gorgonzola într-o tigaie fără ulei și mărunțește-o cu ajutorul unei

3 voturi    1 comentariu
20 min
Fripturi
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    interesant..eu pun smantana in gorgonzola in loc de mascarpone dar voi incerca

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

5 voturi

Ingrediente

  • 100 gr gorgonzola
  • 250 gr mascarpone
  • 1 lingura de ulei (sau putin unt)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

monik

monik (Chef de cuisine)

interesant..eu pun smantana in gorgonzola in loc de mascarpone dar voi incerca

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos (dresing) "O Mie de Insule"