autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos iaurt cu marar

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
100 ml iaurt, 1 lingura marar tocat f marunt, 2 linguri ulei masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se serveste rece de la frigider alaturi de preparate pane-legume sau carne, sau pizza.
Este f bun pt cei care nu suporta usturoiul.

Iaurtul poate fi inlocuit cu sana, chefir, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos iaurt cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Vinagre de Framboesa (Otet aromat cu zmeurã)

Vinagre de Framboesa (Otet aromat cu zmeurã)

Oteturile si uleiurile aromatizate sunt folosite mult in bucãtãria portughezã, este simplu sã

3 voturi    5 comentarii
5 min
Sosuri
Paste cu midii

Paste cu midii

Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le , amesteca-le cu

3 voturi    1 comentariu
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 ml iaurt
  • 1 lingura marar tocat f marunt
  • 2 linguri ulei masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde