autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos iaurt cu marar

Autor: Margot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
100 ml iaurt, 1 lingura marar tocat f marunt, 2 linguri ulei masline, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se serveste rece de la frigider alaturi de preparate pane-legume sau carne, sau pizza.
Este f bun pt cei care nu suporta usturoiul.

Iaurtul poate fi inlocuit cu sana, chefir, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos iaurt cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de usturoi 2

Sos de usturoi 2

Puneti intr-o craticioara 20 ml ulei, faina, amestecati cu un tel micut, puneti pe flacara mica a

18 voturi    5 comentarii
10 min
Sosuri
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 ml iaurt
  • 1 lingura marar tocat f marunt
  • 2 linguri ulei masline
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de ardei pentru ciorbe