autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos maioneza cu mustar

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
1 galbenus de ou, sare, piper, zahar pudra, 1/2 pahar ulei, 1 lingurita de mustar, otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca galbenusul cu putin ulei, sare si piper. Se adauga otetul clocotit cu zaharul, se amesteca repede si se adauga mustarul. Se amesteca in continuare, adaugand si restul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos maioneza cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Incalzeste cuptorul la 200⁰C. Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga

4 voturi    4 comentarii
40 min
Sosuri
Sote de inimi de curcan

Sote de inimi de curcan

Ceapa data prin razatoare se caleste in unt, dupa care se innabusa cu apa. Se pun inimile taiate,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 galbenus de ou
  • sare
  • piper
  • zahar pudra
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de visine pentru friptura