In uleiul bine incins se rumeneste la foc iute ceapa care se stinge cu o lingura de sos de soia, dupa care se adauga carnea tocata si se da focul la mediu.
In timp ce se caleste carnea, se adauga sare, piper, chili si se stinge putin cate putin cu supa.
Cand si carnea s-a calit, se adauga rosiile decojite date prin razatoare si sucul de rosii si se iuteste focul cam 5-7 minute.
Se domoleste focul si se adauga celelalte ingrediente si se drege din sare si piper (poate si chili pt cei cu stomacul tare).
Se fierbe cam 60-70 minute si se adauga peste pastele din farfurie (pot fi orice fel de paste).
ATENTIE, usturoiul zdrobit cu lama cutitului se adauga in ultimele 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii