In uleiul bine incins se rumeneste la foc iute ceapa care se stinge cu o lingura de sos de soia, dupa care se adauga carnea tocata si se da focul la mediu.
In timp ce se caleste carnea, se adauga sare, piper, chili si se stinge putin cate putin cu supa.
Cand si carnea s-a calit, se adauga rosiile decojite date prin razatoare si sucul de rosii si se iuteste focul cam 5-7 minute.
Se domoleste focul si se adauga celelalte ingrediente si se drege din sare si piper (poate si chili pt cei cu stomacul tare).
Se fierbe cam 60-70 minute si se adauga peste pastele din farfurie (pot fi orice fel de paste).
ATENTIE, usturoiul zdrobit cu lama cutitului se adauga in ultimele 10 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii