In uleiul bine incins se rumeneste la foc iute ceapa care se stinge cu o lingura de sos de soia, dupa care se adauga carnea tocata si se da focul la mediu.
In timp ce se caleste carnea, se adauga sare, piper, chili si se stinge putin cate putin cu supa.
Cand si carnea s-a calit, se adauga rosiile decojite date prin razatoare si sucul de rosii si se iuteste focul cam 5-7 minute.
Se domoleste focul si se adauga celelalte ingrediente si se drege din sare si piper (poate si chili pt cei cu stomacul tare).
Se fierbe cam 60-70 minute si se adauga peste pastele din farfurie (pot fi orice fel de paste).
ATENTIE, usturoiul zdrobit cu lama cutitului se adauga in ultimele 10 minute.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii