autor:

Anastasia

» » Sosuri

Sos pentru spaghetti

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
2PORTII, 3 rosii mijlocii carnoase, 1 capia, 4 catei de usturoi, 3 linguri ulei, 1/2 lingurita sare, 1 lingurita zahar, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura busuioc, 1 lingura cimbru, 1 lingura patrunjel proaspat taiat, 1 lingura leustean proaspat taiat, un virf de cutit cili (la preferinta)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Oparim cu apa clocotita rosiile si le decojim ,le taiem cubulete.Pisam cu latul cutitului usturoiul apoi il taiem bucatele il prajim 2~3 minute la foc mic .Adaugam rosiile le prajim pina se schimba un pic culoarea si adaugam capia taiata pai cu lungimea de 4 cm. Adaugam sarea ,zaharul, busuiocul, cimbru, boia, cili si prajim inca 2~3 minute .La sfirsit adaugam patrunjel si leustean proaspat si oprim focul.Lasam 2 minute sa se mai condimenteze si cu zarzavatul proaspat ,si pofta mare .Eu am adaugat si putina carne de porc inabusita din conserva si am calit-o putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru spaghetti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline se adauca ceapa si se prajeste putin pina devine

5 voturi    0 comentarii
50 min
Sosuri
Vitel cu sos de usturoi si lamaie

Vitel cu sos de usturoi si lamaie

1. Se incalzeste cuptorul la 190°C.Se infasoara usturoiul in folie de aluminiu si se coace 45 minute,

0 voturi    2 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Bun sos!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2PORTII
  • 3 rosii mijlocii carnoase
  • 1 capia
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura patrunjel proaspat taiat
  • 1 lingura leustean proaspat taiat
  • un virf de cutit cili (la preferinta)

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Bun sos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Toping de Ciocolata