autor:

cristian-luca

» » Sosuri

Sos Ragu

Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian-luca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
1,2 kg carne tocata de vita sau amestec, 1,5 kg rosii decojite in sos tomat, 3 morcovi mari, 2 cepe, 2-3 bete de telina, 150g de bacon, 150 ml vin alb, 2-3 catei de usturoi, 3-4 foi de dafin, busuioc, oregano, sare, piper, ulei de masline.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Se calesc legumele(tocate marunt) in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si baconul. Se incorporeaza carnea tocata, se stinge cu vin, se adauga putina apa si se fierbe 30 de minute. Se adauga sosul de rosii (rosiile in sos tomat se proceseaza cu ajutorul mixerului sau cu blenderul) se condimenteaza si se fierbe la foc mic o ora. Acest sos se poate conserva.(se fierbe la cuptor 15 minute)
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Spaghetti cu sos

Spaghetti cu sos "ragu"

Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Sos rapid

Sos rapid

Se curata, se spala legumele, se taie marunt, se pun la calit cu putin ulei si sare, dupa gust. Se

10 voturi    3 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Liana Cornelia , 21 ianuarie 2015

    Este o reteta buna si se poate folosi la spaghete, cannelloni sau lasane. Eu fac mai mult odata si-l congelez pe portii. Multumim pentru postare !

  • Fara foto

    Elena Hirsenie , 27 octombrie 2013

    Este o reteta buna si se poate folosi la spaghete, cannelloni sau lasane. Eu fac mai mult odata si-l congelez pe portii. Multumim pentru postare !

  • Fara foto

    Elena Conache , 27 octombrie 2013

    numai bun pt paste

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte gustoasa mancarea! Multumim de sugestie, ce bine ca se poate conserva.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Interesanta reteta. Merita de incercat,mai ales ca se poate conserva sa avem ce pune pe masa rapid in criza de timp.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      acest sos se poate servi la paste

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      excelent!eu l-as folosi si ca sos si pentru a face spaghete bolonesa.bravo!multumesc!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Imi place foarte mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de cristian-luca
Rulada Wellington

Rulada Wellington

Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile

24 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Salata de fructe de mare

Salata de fructe de mare

Fructele de mare se pun la marinat(3-4 ore)cu zeama de lime, capatana de usturoi taiata in jumatate,

2 voturi    3 comentarii
4h
Salate reci
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

9 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa mancarea! Multumim de sugestie, ce bine ca se poate conserva.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Chisalita