autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos remoulade

Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
200 g maioneza simpla, 1 lingura de mustar, 100 g castraveciori in otet, 1 legatura de patrunjel verde, cateva fire de tarhon, 1-2 linguri de capere, 2-3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Castraveciori tocati marunt si bine scursi, patrunjelul curatat si tocat, tarhonul la fel ca patrunjelul, ouale fierte tari si tocate marunt plus celelalte ingrediente se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos remoulade" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Limba cu sos Remoulade

Limba cu sos Remoulade

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert

33 voturi    2 comentarii
1h
Salate reci
Sos Remoulade

Sos Remoulade

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii

4 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g maioneza simpla
  • 1 lingura de mustar
  • 100 g castraveciori in otet
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • cateva fire de tarhon
  • 1-2 linguri de capere
  • 2-3 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Creveti, in sos picant-gampa al pil pil