autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos tartar

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
2 gălbenuşuri fierte tari, o linguriţă de muştar, 100 ml untdelemn, o linguriţă oţet sau zeamă de lămâie,o lingură arpagic tocat, un castravete mic în oţet, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

107 voturi

Mod de preparare

Se zdrobesc ouăle cu furculiţa, se încorporează muştarul şi se toarnă untdelemnul puţin câte puţin, amestecând continuu cu o lingură de lemn. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul, iar la sfârşit verdeaţa şi castraveciorul, tăiate fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tartar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Salata cu dovlecei pane si sos tartar

Salata cu dovlecei pane si sos tartar

Curatati dovleceii de coaja si taiati-i batoane; Puneti-i intr-o sita la scurs si puneti sare pe

4 voturi    0 comentarii
10 min
Salate
sos tartar

sos tartar

Se pregateste din 1 galbenus fiert si unul crud, sare, piper, mustar, otet (se face ca o maioneza),

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bogdan Anton , 04 septembrie 2013

    Unde sunt condimentele?

  • paviasi

    paviasi (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    reteta mai completa este :Maioneza cu:castraveti in otet,capere,ceapa sau arpagic,patrunjel,oua fierte,masline verzi,hrean,mustar dijon.Uneori se mai adauga otet pentru a mai accentua gustul picant.Se serveste la peste si fructe de mare.In curand voi face o clasificare a sosurilor pe blogul meu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

107 voturi

Ingrediente

  • 2 gălbenuşuri fierte tari
  • o linguriţă de muştar
  • 100 ml untdelemn
  • o linguriţă oţet sau zeamă de lămâie,o lingură arpagic tocat
  • un castravete mic în oţet
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
paviasi

paviasi (Chef de cuisine)

reteta mai completa este :Maioneza cu:castraveti in otet,capere,ceapa sau arpagic,patrunjel,oua fierte,masline verzi,hrean,mustar dijon.Uneori se mai adauga otet pentru a mai accentua gustul picant.Se serveste la peste si fructe de mare.In curand voi face o clasificare a sosurilor pe blogul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gratar cu piure de cartofi si sos de visine