Se piseaza 6-8 catei de usturoi si se pun intr-un bol alaturi de 4-5 linguri de ulei de masline extravirgin, sare, piper dupa gust si se amesteca bine. Punem peste usturoi iaurtul mai gras (sau normal; daca nu gasim, sau vrem un amestec mai dens/gras putem adauga putina branza de vaca). Luam un castravete si il dam pe razatoarea mare cu sau fara coaja. Il stoarcem bine, il punem in bol. La sfarsit adaugam un pic de suc de lamaie si verdeata dorita (marar sau maghiran).
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii