Se piseaza 6-8 catei de usturoi si se pun intr-un bol alaturi de 4-5 linguri de ulei de masline extravirgin, sare, piper dupa gust si se amesteca bine. Punem peste usturoi iaurtul mai gras (sau normal; daca nu gasim, sau vrem un amestec mai dens/gras putem adauga putina branza de vaca). Luam un castravete si il dam pe razatoarea mare cu sau fara coaja. Il stoarcem bine, il punem in bol. La sfarsit adaugam un pic de suc de lamaie si verdeata dorita (marar sau maghiran).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii