Soup - piure cu cascaval si ciuperci

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Soup - piure cu cascaval si ciuperci

Ingrediente

  • 100 - 150 gr de cascaval topit sau moale
  • 200 - 300 gr de ciuperci shampinioni proaspete sau congelate
  • 1 - 2 buc cepe
  • 3 - 4 cartofi mijlocii
  • sare, piper, verdeata si ardei iute rosu daca preferati .

Mod de preparare

Cind incepe a fierbe apa, se adaugă tăiat în bucăţi mici brânza topită, dupa care se reduce focul si gatiti, amestecand constant timp de 10-15 minute, pina cind cascavalul se dizolva. Adauga cartofii tocat cubulete, pina se aduce la gradul de pregătire. Ceapă tăiate în mod arbitrar, se inabusa în ulei, se adaugă ciupercile tăiate marunt şi se inapusa până când, se evapora apa. Apoi cartofii, ciupercile, se toarna intr-un blender si se maruntesc pina ajunge la masa unui piure, incet se toarna bulionul pentru a se rari. Apoi toata masa se pune in oala si o pui pe foc pina incepe a fierbe. Stinge si condimenteaza apoi adauga verdeata. Pofta Mare !!!

Sfaturi

1 - De preferat sa se serveasca cu pesmeti proaspeti asa ca in reteta mea de la soup piure de cascaval

2 - Ciupercile nu le maruntim si le lasam ca in poza nr doi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise