Am calit in putin din uleiul de la ansoa usturoiul. Cand usturoiul si-a lasat aroma in ulei si aproape s-a rumenit am adaugat restul ingredientelor. Toata treaba dureaza foarte putin asa ca e de preferat sa va apucati cu doua minute inainte de a fi gata pastele.
Cand si pastele sunt gata se adauaga peste sos.Eu nu le scurg ci le iau cu clestele direct din oala in care fierb.
Au mai stat pe foc cam 1 minut si am servit calde.Am decorat cu rosi cherry si patrunjel.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii