Se curata ceapa,se spala, se taie marunt apoi se pune intr-o cratita in putin ulei si se caleste peste care se adauga o canita de apa si se lasa sa scada apa,peste care se adauga spanacul si putina apa,sare si se da la foc mic pana este gata, spre sfarsit se adauga restul de sare, usturoiul si din 2 linguri de faina si apa se face o ingroseala.Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.
Se serveste cu ochiuri!
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii