Dezghețăm aluatul de foietaj. Întindem ușor cu sucitorul (pudrăm cu puțină făină). Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul. Trecem o singură dată cu sucitorul peste aluatul presărat cu chimen pentru a fixa semințele.
Tăiem batoane subțiri de 1-1,5 cm cu 10-12 cm, apoi le sucim una câte una în ambele capete. Așezăm spiralele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt. Ungem suprafața spiralelor cu gălbenuș de ou și presărăm deasupra semințele de susan. Putem lăsa aluatul în forma de dreptunghiuri fără a-l spirala.
Timp de coacere: 15-20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii