Dezghețăm aluatul de foietaj. Întindem ușor cu sucitorul (pudrăm cu puțină făină). Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul. Trecem o singură dată cu sucitorul peste aluatul presărat cu chimen pentru a fixa semințele.
Tăiem batoane subțiri de 1-1,5 cm cu 10-12 cm, apoi le sucim una câte una în ambele capete. Așezăm spiralele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt. Ungem suprafața spiralelor cu gălbenuș de ou și presărăm deasupra semințele de susan. Putem lăsa aluatul în forma de dreptunghiuri fără a-l spirala.
Timp de coacere: 15-20 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii