Dezghețăm aluatul de foietaj. Întindem ușor cu sucitorul (pudrăm cu puțină făină). Ungem foaia cu sos de roșii sau ketchup și presărăm chimenul. Trecem o singură dată cu sucitorul peste aluatul presărat cu chimen pentru a fixa semințele.
Tăiem batoane subțiri de 1-1,5 cm cu 10-12 cm, apoi le sucim una câte una în ambele capete. Așezăm spiralele pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt. Ungem suprafața spiralelor cu gălbenuș de ou și presărăm deasupra semințele de susan. Putem lăsa aluatul în forma de dreptunghiuri fără a-l spirala.
Timp de coacere: 15-20 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii