autor:

» » Aperitive

SUFLEU DE PASTE CU PIEPT DE PUI

Autor: bijou (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bijou (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2009

Ingrediente
- un pachet de paste (500g), - 50 de g branza, - o cutie de smantana, - cateva fire de patrunjel, - 3 oua, - condimente pt carne (nuscsoara, sare, piper), - un piept de pui

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste, cu 2-3 prize de sare si cativa stropi de ulei ca sa nu se lipeasca. Carnea se taie cubulete si se prajeste cu 2-3 stropi de ulei si o cana cu apa. Se lasa la fiert-prajit asa, pana cand scade aproape de tot apa.

Se unge bine un vad de yena cu unt si se pun straturi asa: macaroane, smantana (inverzita bine cu patrunjel), carnea, branza, apoi iar macaroane, iar smantana, astfel ca ultimul strat sa fie de carne. Peste carne se pune branza rasa batuta impreuna cu ouale si se da la cuptorul preincins cca 20-30 min, la foc mediu timp de 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUFLEU DE PASTE CU PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • - un pachet de paste (500g)
  • - 50 de g branza
  • - o cutie de smantana
  • - cateva fire de patrunjel
  • - 3 oua
  • - condimente pt carne (nuscsoara
  • sare
  • piper)
  • - un piept de pui

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Piftelute marinate