Se spala carnea si se pune multa sare pe ea.
Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini.
Intre timp se intoarce.
Se usuca apoi carnea cu o cirpa si se unge cu mujdei de usturoi.
Se pune carnea in cuptor (220°C, 2 ore) la copt.
Se amesteca mustarul si mierea si se unge carnea de mai multe ori si se varsa berea peste ea.
Dupa 2 ore e carnea gata .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii