Intr-o oala mare se incalzeste uleiul la foc mediu spre mare. Se caleste ceapa si ardeii pana capata o nuanta aurie si se inmoaie usor, iar la urma se adauga usturoiul pentru a preveni arderea acestuia. Se adauga rosiile, supa de legume, piperul si pudra de chili.
Se reduce focul si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute, fara capac.
Se adauga orezul, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba pentru inca 15 minute sau pana cand orezul capata consistenta dorita. Se incorporeaza untul de arahide si se amesteca bine.
Pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii