Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Ingrediente
-2 linguri ulei de masline, -2 cepe medii, tocate marunt, -2 ardei grasi rosii, mari, taiati marunt, -4 catei de usturoi, pisati, -800 grame rosii cuburi din conserva, -8 cani supa de legume (preparata din cuburi), -1/4 lingurita piper, -1/4 lingurita pudra de chili, -2/3 cana unt de arahide, -1/2 cana orez brun
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-o oala mare se incalzeste uleiul la foc mediu spre mare. Se caleste ceapa si ardeii pana capata o nuanta aurie si se inmoaie usor, iar la urma se adauga usturoiul pentru a preveni arderea acestuia. Se adauga rosiile, supa de legume, piperul si pudra de chili.
Se reduce focul si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute, fara capac.
Se adauga orezul, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba pentru inca 15 minute sau pana cand orezul capata consistenta dorita. Se incorporeaza untul de arahide si se amesteca bine.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa africana de alune" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010
Interesanta reteta !