Se pune untul intr-o oala. Se toaca ceapa si se adauga pe foc. Se curata cartofii si se taie cubulete dupa care se pun si ei in oala, se adauga sare, piper, nucsoara dupa gust. Se adauga apa. Cand cartofii sunt fierti, se pune totul la blender. Apoi se toarna tot amestecul obtinut in oala, printr-o sita. Se serveste cu smantana si marar deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii