Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie.
Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie. Punem bulionul si mai lasam la calit 2-3 minute.
Dovlecelul, cartofii si morcovul se curata si se taie grosier, apoi se adauga peste ceapa. Punem apa atat cat sa acopere legumele, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba 20- 30 de minute.
Separat punem apa cu putina sare intr-o oala pe foc, iar cand incepe sa fiarba, adaugam spanacul si il fierbem timp de doua minute. Il scurgem fara sa aruncam apa.
Cand legumele au fiert, le trecem prin blender, apoi adaugam spanacul, iar daca supa este prea groasa, se poate adauga putin din apa unde a fiert spanacul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii