Supa crema cu spanac

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Supa crema cu spanac

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 2 cepe medii
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri bulion
  • 150 gr frunze de spanac
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiem ceapa si usturoiul julienne si le calim in ulei de masline, atat cat sa se inmoaie. Punem bulionul si mai lasam la calit 2-3 minute.

Dovlecelul, cartofii si morcovul se curata si se taie grosier, apoi se adauga peste ceapa. Punem apa atat cat sa acopere legumele, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba 20- 30 de minute.

Separat punem apa cu putina sare intr-o oala pe foc, iar cand incepe sa fiarba, adaugam spanacul si il fierbem timp de doua minute. Il scurgem fara sa aruncam apa.

Cand legumele au fiert, le trecem prin blender, apoi adaugam spanacul, iar daca supa este prea groasa, se poate adauga putin din apa unde a fiert spanacul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise