Taiem legumele cubulete si stoarcem portocalele. Intr-o oala punem uleiul de masline impreuna cu o cescuta de apa ferbinte, adaugam legumele si lasam sa fiarba pe foc mediu amestecand timp de 7-8min. Punem apa fierbinte pana acoperim legumele si mai lasam la fiert 15min. Mixam bine legumele cu mixerul pana se fece o crema fina, punem sare dupa gust si sucul de portocale. Amestecam si mai lasam la fiert pe foc mic 3-4min., tragem oala de pe foc si servim. Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii