Se curata ciupercile si se taie felii. Se caleste ceapa tocata in unt si cand devine translucida se adauga ciupercile. Dupa 10 minute se adauga supa de legume, cartofii taiati cuburi si se fierbe totul pana se inmoaie cartofii.
Se scot cateva polonice de apa si cateva ciuperci si se pun deoparte. Se paseaza cu blenderul supa, adaugand zeama in cazul in care supa este prea groasa. Se adauga smantana, sare, piper si marar tocat. Se mai lasa pe foc cateva minute sa dea un clocot.
Se serveste cu marar, cateva felii de ciuperci si paine prajita.
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu