Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Supa crema de ciuperci

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri unt
  • 3 cartofi medii
  • 200g smantana
  • sare, piper
  • 1l supa de legume
  • marar

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie felii. Se caleste ceapa tocata in unt si cand devine translucida se adauga ciupercile. Dupa 10 minute se adauga supa de legume, cartofii taiati cuburi si se fierbe totul pana se inmoaie cartofii.

Se scot cateva polonice de apa si cateva ciuperci si se pun deoparte. Se paseaza cu blenderul supa, adaugand zeama in cazul in care supa este prea groasa. Se adauga smantana, sare, piper si marar tocat. Se mai lasa pe foc cateva minute sa dea un clocot.

Se serveste cu marar, cateva felii de ciuperci si paine prajita.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi