Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt.
Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la fel si cartoful. Se incinge bine uleiul, apoi se adauga zarzavatul sa se caleasca un pic. Se adauga o ceasca de apa, se presara cubuletele de Maggi Legume, un praf de sare si se acopera cu un capac sa fiarba inabusit pana se inmoaie totul. Cand zarzavatul este fiert, se adauga si stelutele de anason si se lasa sa clocoteasca 2-3 clocote, apoi se scot afara. Se scurge zarzavatul de supa ramasa si se da la blender, apoi se dilueaza cu supa pana ajungem la consistenta dorita.
Se incinge untul intr-o craticioara, apoi se adauga cele 2 lingurite de zahar de palmier si lasam sa caramelizeze un pic, apoi adaugam baghetelele si le lasam sa fiarba in caramelul obtinut pana se inmoaie. Caramelul obtinut are un gust dulce amarui, aromatizat.
Se serveste supa crema decorata din abundenta cu acest caramel si cu baghetelele de dovleac caramelizate.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii