Supa crema de dovlecel cu somon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Supa crema de dovlecel cu somon

Ingrediente

  • 200 g cartofi
  • 600 g dovlecei
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 600 ml supa de legume
  • 100 g file de somon (fara piele)
  • 150 ml smantana
  • marar
  • sare, piper, nucsoara, ulei

Mod de preparare

Se curata cartofii si dovleceii si se taie cuburi. Se incinge ulei si se calesc ceapa si usturoiul tocate. Apoi se adauga cartofii si dovleceii si se amesteca putin. Se stinge cu vin si se toarna supa de legume. Se lasa la fiert 20 de minute.

Se spala pestele, se sterge si se fierbe bucata intreaga de file 5 minute. Se scoate pestele si cateva polonice de zeama care se pune deoparte intr-un bol. Se ia oala de pe foc.

Pestele se rupe bucatele cu o furculita si se lasa deoparte.

Se paseaza supa cu blenderul. In cazul in care supa este prea groasa se adauga zeama pana se obtine consistenta dorita. Se adauga smantana, marar tocat, sare, piper, un varf de lingurita de nucsoara si se mai paseaza o data.

Se readauga fileul de somon si se mai pune supa pe foc pentru un clocot.

Se garniseste cu smantana si marar tocat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor