Se alege lintea, se spala bine in cateva ape,apoi se asaza cu apa la foc.Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat,spalat si dat prin razatoare.Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc mic pana cand boabele de linte sunt fierte bine.Apoi se scot intr-un castron mai mare si se mixeaza sau se freaca intr-o strecuratoare pana se face ca o crema.Apoi se mai da la fiert in cateva clocote.Se presara cu patrunjel verde tocat si se poate acrii cu putina zeama de lamaie
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii