autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Supa crema de linte rosii

Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dinu monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
250 g linte rosii, 50 g ulei de masline,1 ceapa, morcov, radacina de patrunjel,3 litri de apa,1 legatura de patrunjel tocat,sare sau knor delikat.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Se alege lintea, se spala bine in cateva ape,apoi se asaza cu apa la foc.Cand incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat,spalat si dat prin razatoare.Aceasta supa trebuie sa fiarba la foc mic pana cand boabele de linte sunt fierte bine.Apoi se scot intr-un castron mai mare si se mixeaza sau se freaca intr-o strecuratoare pana se face ca o crema.Apoi se mai da la fiert in cateva clocote.Se presara cu patrunjel verde tocat si se poate acrii cu putina zeama de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA CREMA DE ROSII

SUPA CREMA DE ROSII

Mod de preparare: Se fierb morcovii si cartofii. Cand sunt jumatate fierti adaugam ceapa si ardeiul

6 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Se curata zarzavatul si se taie marunt. In doua linguri ulei se caleste ceapa si morcovul taiat rondele

13 voturi    11 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    carapalea gheorghe (Bucatar) , 28 octombrie 2010

    oooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii de buna o recomand la toata lumea.Cu lipie calda si cu un pic de ingrediente sare si piper.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Imi place lintea foarte mult,asa ca sunt sigura ca supita ta e delicioasa...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 250 g linte rosii
  • 50 g ulei de masline,1 ceapa, morcov, radacina de patrunjel,3 litri de apa,1 legatura de patrunjel tocat,sare sau knor delikat.

Raporteaza reteta

carapalea gheorghe (Bucatar)

oooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii de buna o recomand la toata lumea.Cu lipie calda si cu un pic de ingrediente sare si piper.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecei