Ingrediente
1 L lapte, 2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete, 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi, 2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt, 2 conserve (a cate 400 gr) linte, scurse, 2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole –fasole alba, fasole rosie, butter beans si naut – scurse, sare si piper negru, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
3 voturi
Mod de preparare
Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si paseaz-o.Toarna pasta obtinuta inapoi in cratita, pe foc potrivit.Adauga amestecul de fasole si mai lasa sa fiarba 5 minute.Ia cratita de pe foc, asezoneaza dupa gust si servese.