Curatati si spalati toate legumele, taiati-le bucati mari si puneti-le la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece cu putina sare.
Dupa 25 de minute, adaugati bulionul, lasati sa mai fiarba 5 minute si luati vasul de pe foc.
Adaugati untul, laptele clocotit, zaharul, uleiul, ketchup-ul.
Mixati pana ce supa devine omogena, apoi dregeti gustul de sare, piper.
Daca mai trebuie adaugati putin zahar sau putin ketchup pentru culoare.
Cand puneti supa fierbinte in farfurii decorati cu cate o frunzulita verde de spanac sau patrunjel.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii